Over ons

Autobedrijf

Ikink

Welkom bij Autobedrijf Ikink– uw betrouwbare partner in de Achterhoek voor alles wat met auto’s te maken heeft! Wij zijn gevestigd in Vragender, de Achterhoek, waar we al vele jaren onze passie voor auto’s omzetten in hoogwaardige service en expertise.

Wij zijn meer dan alleen een autobedrijf; wij zijn een team van gepassioneerde autoliefhebbers.

Wat ons onderscheidt van andere autobedrijven is onze Achterhoekse gastvrijheid en nuchterheid. Wij begrijpen de waarde van eerlijkheid, transparantie en persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant.

Ons team van deskundige monteurs en verkoopspecialisten staat altijd klaar om u te helpen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, onderhoud en reparaties nodig heeft, of gewoon advies wilt over uw (toekomstige) auto, wij zijn er om u te begeleiden.


Autobedrijf Ikink is op 1 september 1980 opgericht door Joop Ikink. Joop begon met reparatie en onderhoud van auto’s in de schuur van zijn ouderlijk huis aan de Pastoor Scheepersstraat te Vragender. Al snel werd de schuur te klein voor Joop’s groeiende ambitie. Vastbesloten om zijn diensten verder te perfectioneren en zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden, besloot hij een geheel nieuw pand te bouwen aan de Schoolstraat 1 in Vragender. Sinds 7 november 1987 zijn wij gevestigd op deze plek en nog steeds is dit het kloppende hart van ons bedrijf.

Daarna heeft er op deze locatie in Vragender in 2013 opnieuw een verandering plaatsgevonden: het terrein is namelijk in zuidelijke richting uitgebreid. Daarnaast is de bestaande loods uitgebouwd met nog eens 100m2.

Vervolgens is in 2021 de voorzijde van ons bedrijfspand uitgebreid. Deze aanbouw is in gebruik als kantoor en showroom voor brommobielen van het merk Aixam, waar wij sinds 1 november 2013 dealer van zijn. Hiermee bedienen wij de gehele Achterhoek.

Alle merken

U kunt bij ons terecht voor alle merken

Ons team
staat voor u klaar!